Back to work...

Semestern är slut och i måndags var det tillbaka till jobbet igen! Känns ganska skönt än så länge när vi har sommaranpassning och slutar tidigt :-D

Ullared..

Blev en tripp till Ullared igen förra veckan, denna gång med min syster. Blev ett dygns shopping och man kom hem med lite nya saker =)

Göteborg....

Framåt Onsdagen när man hade hämtat sig från Peace & Love var det dags för mig och Lina att ge oss ut på Roadtrip ner till Götet för att hälsa på Linda och Sandra!

Vad gjorde vi där nere då?!
Jo det blev Ullared, shoppingvända i stan, festa på Marstrand, sola på klipporna vid havet, restaurangbesök mm... Det var roliga dagar å tiden bara susade förbi, plötsligt va söndagen där och det var dags för oss att åka hemöver! Men vill tacka tjejerna för en rolig weekend och detta måste göras om snart igen!

Peace & Love 2011...

Årets Peace and Love festival har redan gått av stapeln, och självklart gick man på den!!

Festandet började redan på tisdagen och slutade inte förens på lördagen, eller nja tidig söndagsmorgon om man ska vara petnoga!! Va 5 helt underbara dagar som spenderades med underbart roliga människor och bra musik! Längtar redan till nästa år!!

Några av artisterna man såg (eller hörde från balkongen) var:

Jimmy Eat World, Sahara Hotnights, Kings of Leon, Veronica Maggio, Ziggy Marley, 30 Seconds To Mars, Volbeat, Oskar Linnros, The Ark, Timbuktu, Teddybears, Maskinen, The Strokes, Bad Religion, Säkert!, Daniel Adams-Ray, Bob Dylan, Håkan Hellström...

Har säkert glömt några, men man kan inte komma ihåg allt, bara att det var super awesome, som en god vän till mig brukar säga!

Maria

...to be yourself is all that you can do ...

RSS 2.0