Måndag!!

När klockan ringde imorse trodde jag först att det var mitt i natten, var ganska mörkt både ute och inne! Plus att de igenplastade fönstren och byggnadställningen hjälper till att mörka ner!

När jag kom hem från jobbet hade de satt upp plast på balkongen. Tror ni det går att öppna balkongdörren?! NEJ, för den är igentejpad på sidorna och plast på! Jaha man får väl ha småfönstren på kökssidan öppna då för att få luft!! Hoppas verkligen det går snabbt på denna sida! Får lite smått klaustrofobi när jag sitter i vardagsrummet!!

Har tvättstugan just nu. När man kommer ner sitter det en lapp på ena tvättmaskinen, TRASIG! Tur jag inte har mycket tvätt med tanke på att vi har bara 2 maskiner per tvättstuga och 3 timmar på oss att tvätta!

Plingade på dörren nyss, stod någon där utanför som höll för titthålet.. Jag vågade inte öppna, för jag öppnar aldrig om jag inte ser vem det är eller om det är någon jag inte känner! Det plingade och knackade på dörren... Plus att jag hade ju dörren olåst för en gångs skull också! Så tänkte shit va ska jag göra nu då, ska jag öppna.. Då hör jag brevinkastet öppnas och någon säger, jag hörde dig!! Hahahahha då är det grannen som står där utanför och bara ville säga hej! Inte skrämma slag på mig sådär! Men fatta nästan att det var hon som va där utanför och busade..

Kom fram till att vi har en ny tradition gällande våra jobbfester, någon ramlar alltid omkull på cykeln!! Personen kom idag och berättade att han hade cyklat omkull på vägen hem i fredags natt! Som tur va gick det bra med honom..
Jag tror nog vi brevisar har lite svårt att hålla oss på benen när alkohol kommer i kroppen. Eller så gillar vi marken bättre?! Haha..
Undra vems tur det blir nästa gång?!Kommentarer
Lina

Det här inlägget tyckte jag om på både bra och dåligt sätt :) Sitter och myser när jag läser det :P Hahaha!

2010-10-04 @ 20:01:46
URL: http://linascrib.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Maria

...to be yourself is all that you can do ...

RSS 2.0