Litet bord & 2 stolar....

Jag behöver lite hjälp av er läsare...

Jag är på jakt efter ett bord och stolar..
Bordet ska inte vara stort, det ska vara så att två stolar passar till det..
Ska ha det i köket, mitt andra köksbord har jag i matrummet..

Tips någon?? 

Hipp hipp hurra!!!!


Ett stort GRATTIS till min syster som blir 30 år idag!!!Tålamod...

Har ju lovat att lägga ut bilder på nya lägenheten, men ni får ha lite mera tålamod, är fortfarande små pyssel kvar. Har bara bott här lite över 1 vecka så tycker jag varit ganska duktig ändå att komma iordning hyffsat fort!

Det börjar ta sig...

Det börjar bli en någorlunda ordning i röran, men fortfarande en bit kvar. Tur man är ledig imorn!
Helgen har varit fullspäckad! Lördagen gick några timmar åt till att städa gamla lägenheten, men skönt att ha det gjort. Ska lämna nycklarna imorn! På kvällen blev de några öl med Linda.
Idag har jag invigt tvättstugan.. Efter det va klart va jag och mamma en sväng till mormor & morfar, skulle lämna tillbaka ett par korgar jag lånat. Sen väl hemma igen blev det att ta en tupplur.. Och kvällen bestod av pizza, Gossip Girl och sen filmen Alice in Wonderland med bästa grannen Lina..

Snart kallar sängen..

Mycket att göra...

Nu har flyttlasset gått och jag bor i min nya lägenhet.. Men känns väldigt rörigt, är saker och kartonger överallt. Har inte hunnit packa upp allt för mycket saker, har tyvärr inte funnits tid över till det, jobb och lite annat har kommit i vägen. Men jag är på god väg, försöker packa upp varje minut jag har över!

Idag ska jag & mamma iväg och städa ur gamla lägenheten, trökigt men måste göras!

Jag lovar det kommer bilder så fort jag fått nån ordning här hemma!

Hej då!

I veckan är det dags för flytt, så är dags att säga hej då till gamla lägenheten....

Sovrummet...

  


Köket..

 Vardagsrummet

   

 


Snart...

Nu är det väldigt nära =) Wiiiiiiieeeee

Lördag....

Idag var jag uppe tidigt, strax före 8.. Började med att koppla av framför tvn med en film och frukost. När klockan närmade sig 10 var det dags att gå ner i tvättstugan och tvätta. Sista gången jag tvättar här, nästa gång blir i en ny tvättstuga! Har även fortsatt att packa ner saker, tagit ner hyllor och diverse saker. Tror det mesta är nerpackat nu, det som är kvar får jag ta dagen innan för det är saker jag använder och inte kan packa ner än!
För att underlätta vid städningen har jag även tvättat alla fönster, gjort rent på, i och bakom spisen, gjort rent under badkaret.. Nu sitter jag här och är helt slut, men har fått mycket gjort och klockan är bara 15.00.. Ska nog försöka få i mig lite mat nu, känner magen börjar kurra!

MetropiaUtspelar sig under ett dygn i ett Europa i en nära framtid – 2024. Oljan är i princip slut. Kontinentens 49 olika tunnelbanenät har byggs samman till ett. Det kontrolleras av TREXX, som ägs av Europas mäktigaste man, Ivan Bahn.
Roger från Farsta undviker tunnelbana. Han tycker det är obehagligt och att han hör en röst i tunnelbanan. Han väljer att cykla i ur och skur. Men en dag har någon förstört hans cykel. Han tvingas ta tunnelbanan. Där ser han sin drömtjej Nina. Det blir en resa under Europa. Roger kommer makten på spåret och inser att hans liv styrs i minsta detalj. Han försöker bli fri, för det behöver han hjälp av Nina, eller är det så att hon behöver honom.

Tid: 1 tim 25 min


Jag tyckte denna va bra, men vissa kanske tycker det är en konstig film. Vem vet, detta kanske är våran framtid, storebror ser dig, kontrollerar dig!

Torsdag...

Känns som dagarna bara flyger förbi och jag hinner inte med att göra allt jag ska göra, mitt huvud är fullt med massa tankar, känner mig helt snurrig, virrig och trött...
Men snart ska allt förhoppningsvis blir bra, för känns som allt kretsar kring flytten och det är det enda jag tänker på och pratar om, nästan iaf...
Nu ska jag krypa ner i sängen och varva ner å kika på tv innan det blir dags att sova och samla krafter till morgondagen, och är ju fredag, jippi!!!

Maria

...to be yourself is all that you can do ...

RSS 2.0