Walk The Line


Walk The Line handlar om den legendariske musikern Johnny Cash liv.
En bra film! Ett måste för er alla som gillar Johnny Cash musik! Och om ni inte vet vem han är, hur ni nu kunnat missat det, så tycker jag det är dags att börja lyssna igenom hans låtar och se denna film! 
Filmen går ikväll, 27 februari, klockan 20.00 på TV8..

Jem - It's Amazing

Äntligen helg!!

Äntligen är det fredag eftermiddag och man har kommit hem från jobbet! Så himla skönt, för denna vecka har varit väldigt jobbig och har fått ont i ryggen, en dag höll jag knappt på att komma ut sängen, men släppte lite när jag va uppe en stund! Har varit utkörning av Biltema katalogerna denna vecka, så antar att det är därifrån det ryggonda kommer! Det är bara att vila upp sig i helgen och ladda inför en ny vecka.. Din del katalogerna ska nämligen börjas köra ut nu.. OH jippi!! Eller inte... Ibland får man ta och bita ihop och stå ut, för nångång i framtiden kommer en bra dag =)

Söndagar...

Jag vet inte varför, men tycker söndagar bara känns gråa och trista..
Håller just nu på att tillaga Kalops, som är en favorit rätt. Men som man inte lagar allt för ofta då det tar lång tid, men på söndagar när man ändå inte gör något vettigt kan man passa på!
Och under tiden maten står på spisen tänkte jag ta och städa i lägenheten.. Tycker jag inte gör annat än städar hela tiden! Har nog börjat blivit mer och mer pedantisk av mig, det är de jag vill tro i alla fall.. Men sanningen är nog den att jag är ganska duktig på att stöka ner genom att skapa mina små högar av saker överallt..

Switchfoot - You

En väldigt fin låt som är med i den underbara filmen, A walk to remember....." I hope to lose myself
For good
I hope to find it in the end
Not in me
It's You
It's all I know..."

Grattis, Liam 3 år!!!

Idag fyller min systerson Liam 3 år!! Ett stort Grattis till honom =) 


     
Vi firade Liam i fredags när dom var här uppe i Dalarna...     
Om lite mer än en månad fyller Nova 1 år, då är det hennes tur att bli firad!

Upp med volymen nu och dansa loss!!

En dag här förra veckan när jag jobbade och sprang där i mina trappor tyckte jag att det kändes som man bara flög fram och allt gick så lätt, kände mig super taggad, allt tack vare techno musiken i mina öron!! Techno funkar alltid för mig, spelar ingen roll om jag är glad, ledsen eller va det nu kan vara - på med techno så försvinner alla bekymren för sekunden och man lever sig in i musiken!

Här får ni ett litet smakprov på några låtar.. Favoriten är ju såklart Scooter - Maria (i like it loud) , sen är det två gamla låtar som jag lyssnade på för några år sen och som alltid får mig att tänka tillbaka på den tiden..


 

 

Skoställ!!

Har länge pratat om att köpa ett skoställ, men inte blivit av... Men nu har jag äntligen kommit till skott...

Righteous Kill

 


En seriemördare härjar i New York. Vid varje brottsplats lämnar mördaren alltid en dikt efter sig som beskriver varför han tagit deras liv. Det är inte vilka personer som helst denna mördare är ute efter, utan det är pedofiler, knarklangare, våldtäktsmän, mördare och andra kriminella.
New Yorks mest erfarna brottsutredare sätt på fallet, Turk & Rooster, (Robert De Niro, Al Pacino). Efter ett tag utan att ha kommit nånstans med fallet får de två medhjälpare.. De börjar misstänka att mördaren kan vara en polis. Detta tas inte emot med öppna armar av alla och intrigerna tätnar mot slutet.

Tid: 1 tim 41 min.

The Script - Breakeven...

Min mugg!!

Var ute och handlade i måndags och hittade denna mugg! Och jag va ju bara tvungen att köpa den!!! HAHA!!

Är bild på hur den ser ut på båda sidorna. Om ni inte ser vad det står på muggen har jag skrivit texten under varje bild!!


"Stolt att vara en 100% kvalificerad, morgonpigg, hundrädd allväders - Brevbärare""Förstklassig Brevbärare"

Visst är den fin?!?!?! Lite avundsjuka är ni nu va?? HAHAHAHA!!!
Finns att köpa på Bokia för er som vill ha en lika fin mugg som mig!
Fast alla mina bloggläsande vänner förtjänar inte denna mugg, utan det är ni mina kära postisar som förtjänar denna. Ni andra får hitta muggar som passar er =)

Awww....

Just min tur...

Jaha då va ännu en mobil åt helvete... Displayen är spräckt! Är så pass illa att man inte kan använda den med tanke på att man inte ser nånting mer än nedre kanten i displayen!! Klantigt och onödigt gjort av mig! Så idag är jag väldigt grinig och sur på mig själv för att jag lyckats med nå sånt här! Men blir inte förvånad, är mig vi pratar om, lyckas då alltid klanta mig!! Ah, när ska det vända?!

PARTY!!!Ikväll blir de fest =)
Alla party sugna är välkomna =P

Pink - Sober

Wanted
Wesley Gibson känner att sitt liv är ganska hopplöst med en chef som förödmjukar honom titt som tätt och en flickvän som är otrogen. En dag kommer Fox in i hans liv, och Wesley tvingas in i Brödraskapet, en hemlig organisation av lönnmördare.. Hans liv blir från och med nu långt ifrån hopplöst.


Längd: ca 1 tim 45 min

Sthlm - tur & retur!!

Igår efter jobbet blev det att åka till Stockholm fram och tillbaka... Va till syster å lämnade en tröja jag fixat till henne och åt en bit mat :-)
Haha, nej då det va inte den största anledningen att ja va dit, va där för att hämta hem mamma..Hon hade varit där i helgen och varit barnvakt, sen blev hon sjuk på söndagen..
Fick i alla fall träffa barnen en snabb vända =)

Liam ville att Nova skulle sitta i hans knä på ett kort.   

Maria

...to be yourself is all that you can do ...

RSS 2.0