Back in time....

På fredagskvällen började man må lite bättre, börja känna sig som människa igen, och febern va borta, fast blivit förkyld istället. Va tur att man kände sig lite piggare för på lördagen blev det lite festligheter, men hade bestämt mig för att ta det ganska lugnt eftersom jag varit sjuk och ville inte bli sjuk igen!

På kvällen kom Emelie & Linda hit. Har känt de länge, Emelie sen dagis, och Linda sen första klass. Men de va först på mellanstadiet vi tre började umgås.
Igår satt vi och tittade på kort från den tiden och tänkte tillbaka och talade gamla minnen, och oj så mycket kul vi hittat på genom åren!!
Men tänk hur livet kan bli sen när blir äldre, när vi va sådär små och umgicks trodde vi nog inte att vi skulle sitta där idag och att våra liv skulle se ut som det gör. Emelie bor i Glasgow sen tre år tillbaka, Linda har varit i Norge två omgångar och jobbat men har varit hemma det senaste året. Och jag, ja vad har jag gjort, jo varit kvar i denna stad och jobbat på Posten sen jag slutat skolan, mitt liv har inte varit intressantare än så!
Men hur som helst, va så himla kul att vi tre träffades åter igen efter alla år =)

Nu åter till lördagskvällen..
Timmarna flöt på och vi pratade massa minnen. Efter ett tag dök Veronika upp. Förfesten flöt på och det blev dags att dra ner mot stan och krogen!
Jag hade en väldigt rolig kväll och känner mig nöjd idag.


Bilder kommer senare....


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Maria

...to be yourself is all that you can do ...

RSS 2.0