Äntligen i mina ägor...

Har gått och sneglat på denna lampa ett tag, men tyckt den varit lite dyr. Men nu kände jag att de va dags att slå till. När jag kommer till affären där jag hittat den till ett bra pris va den slut!!! Fanns bara skyltexet kvar, frågade om jag fick köpa det! Och det fick jag! Plus att jag fick rabatt eftersom de va skyltexet =) Helt perfekt!!

Så här ser lampan ut...

 ...i dagsljus.... och i mörker..

På nära håll..  

Min helg..

I helgen har det varit fullt upp hela tiden....

I fredags, ut med 2 tjejer från jobbet och några andra..
I lördags va de fest med folk från jobbet...

Inte undra på att man är slut nu, man hann ju knappt nyktra till fören de va dags att festa igen ;-)
Men va en väldigt rolig helg iaf!

Ian Axel...

Han har väldigt sköna låtar.. Gillar denna lite extra..

Ian Axel - We are
 

Om ni vill höra mer av honom kan ni gå in på hans sida:
http://www.ianaxel.com/

Filmtipset: American History XEn historia om två bröder, Derek & Danny Vinyard.
Derek är med i ett nynasistiskt, rasistiskt gäng. Efter att han dödat en afro-amerikan som försökte sno hans bil hamnar han i fängelset. OCh väl där inser han en ny mening med livet..
När han kommer ut upptäcker han till sin förskräckelse att hans yngre bror Danny nu är med i gänget han en gång var medlem i. Derek gör allt för att brodern inte ska gå samma väg som honom... 


Genre: Drama
Längd: 1 timme och 54 minEn av de filmerna som man fortsätter att gråta till, även fast man vet vad som händer. Om ni inte sett denna är det ett måste! Jätte bra, berör en och kan ses om och om igen.... Ja, vad mer kan man säga än att detta är en utav mina favorit filmer och jag rekommenderar er starkt att se denna...

Födelsedags firande...

Idag fyller V. år, Grattis!!!


Tårtan jag hade bakat till henne....


Det firade vi igår med alkohol och tårta.. Väldigt fin blandning ;-)
Vi fick till å med besök från Linköping..

Kid Rock - All summer long....Skön låt....

Filmtipset: Sweet Home Alabama...

Melanie lämnade den lilla staden Alabama för New York. Hon har en strålande karriär som en av New Yorks hetaste modedesigners. Hon är tillsammans med stadens mest eftertraktade ungkarl. Han friar en dag till henne och hon svarar ja. Det finns en hake med att hon ska gifta sig, hon är redan gift med sin ungdomskärlek som hon lämnade för 7 år sen.. Melanie återvänder till Alabama för att fixa en skilsmässa från hennes man. Väl hemma i Alabama börjar hon fundera över sina val i livet och om hon verkligen är lycklig som hon lever.....Speltid: 1 tim. 44 min
Genre: Komedi, Romantik

LUCKY BAMBOOKöpte denna för ett tag sen, en Lucky Bamboo...

Enligt Feng Shui är detta en planta som står för lycka, tur eller hur man nu vill översätta det.. . 3 eller 8 st pinnar är bäst att ha då dessa nummer är lycko numren i Feng Shui. Men hur den än ser ut så står den för lycka .. Kanske en bra present till någon?  Ett tips bara.. 

Var först bara 3 pinnar när jag köpte de. Men nu har det växt ut små grenar på den. Och vet ni vad man kan göra av det? Jo man skär av grenarna från stjälken och sätter de i vatten. Efter en stund får de rötter och då kan man plantera dom i en kruka med jord.. Och på så vis får man en buskigare växt.

Många tror att detta är en bambu växt, men så är det inte.. Det är en sorts Dracaena, men de kallas för Lucky Bamboo..

ja just ja...

Kom på att jag lovade för ett tag sen att lägga in bilder på min balkong.. Tänkte ta mig i kragen och fixa det antingen under helgen eller nästa vecka. Men det är på inkommande iaf =) Håll ut...

Filmtipset: What happens in Vegas

En riktig feel good movie där man bjuds på både ett och annat skratt.. Denna rekomenderar jag för er till helgen!Jack och Joy möts för första gången i Las Vegas en kväll då de festar loss som aldrig förr.. Men dagen efter kan ha sina konsekvenser, de vaknar upp och inser att de gått och gift sig..  Ganska snabbt inser de båda att de inte tål varandra, och vill skiljas.. Men just då råkar de vinna högsta vinsten på en enarmad bandit. Nu börjar kampen, att ta sig ur äktenskapet, men ändå lyckas behålla alla pengar för sig själv!

Alanya... del 2

Här kommer den efterlängtade del 2 från våran resa... Vet att jag varit seg, men har inte haft alla utav korten på denna dator förens nu.. Men bättre sent än aldrig ;-)

 Utsikten från planet på vägen dit.


Fina vägen efter stranden...

  Redo för utgång.... Skål !!!


Bad i det sköna havet... Denna dag var det stora vågor.. När man va en bit ut i vattnet och en våg kom blev man typ uppkastad på stranden av vågorna.. Ganska kul. haha! men tyvärr lyckades vi inte fånga en bild på just när man blev uppslängd, lyckades bara på en bild på mig efter att jag ramlat i vågen och fått en kallsup.. haha!!! Men den tänker jag inte lägga upp här. Så ni får nöja er med de här i stället..
Och nej mamma, vi var inte långt ut, var alldeles vid strandkanten för det räckte gott och väl..Tänkte i fall du blev orolig nu när du läste detta =) 
    

En av alla kvällarna ute... Och några av de andra kvällarna ute..

 Tog en drink i baren i på vårat hotell...

Kompis kärlek...

   Drinkar...     

En liten paus... Varit ute på lite shopping och tittat runt lite..
   

Mosken alldeles vid vårat hotell.

 Den lilla halvön som delar de 2 stränderna åt.. Där uppe ligger ett medeltida slott , med en kilometerlånga murar som slingrar sig runt berget...   

Lite paus i solandet och dags för mat..
Tack och hej för denna gång.. Ha det så underbart alla =) 

 

 Turkisk öl... God va den ;-)

Änglar

Ja just ja, kom på att jag glömt visa bilder på mina vackra änglar jag köpte för ett tag sen..
Har länge tittat på dessa och vela haft dom, men aldrig blivit av. Men sen så blev det av =) Äntligen säger jag bara!!
                                                 

Hamnade ovanför tv:n, där jag kan se dom varje dag...Visst ser dom fridfulla ut?

Förstår inte att änglar kan vara så vackra...

Filmtipset v.27 --> Förtrollad

"Förtrollad" börjar först i den tecknade fantasivärlden som en klassisk saga.
Giselle (Amy Adams) drömmer om sin drömprins. Prinsen (James Marsden) har länge letat efter sin drömkvinna. Och självklart förenas de båda i en sjönsjungande sång. De planerar giftemål dagen efter eftersom de älskar varandra. Men prinsens elaka styvmodern
(Susan Sarandon) vill inte att prinsen ska gifta sig och försöker förhindra giftemålet. Hon knuffar ner stackars Giselle i en brunn, en brunn som leder till våran värld.

Giselle hamnar i New York. Hur ska denna sago prinsessa klara sig i våran värld?
Till en början virrar hon runt ensam och rädd. Sen möter hon den snälla ensamstående pappan Robert (Patrick Dempsey) som hjälper henne..

 

I filmen får man se klassiska scener från andra klassiska sagofilmer. Sen att "sagovärld möter verklighet" gör att filmen är ganska rolig. Men ändå känns den som en vanlig klassisk kärlekssaga.. Men jag rekomenderar er även att se den, man får sig några goda skratt och visst älskar vi lyckliga slut?!

Maria

...to be yourself is all that you can do ...

RSS 2.0